PRISER
FOTOOPGAVER
500 kr./time. Der faktureres min. 2 times arbejde
KØB AF ARKIVBILLEDER
400 kr./stk. per opgave/oplag
priserne er eksklusiv moms
KØRSEL
2,5 kr./km. uden for Region Hovedstaden
BRUG OG COPYRIGHT
Alle billeder leveres i henhold til gældende lov om ophavsret. Copyright på billederne tilhører til enhver tid mig.
Ved offentliggørelse af billederne skal fotografens navn altid anføres sådan her:
"Foto: Peter Friis/©Kefas Image".
Billederne må ikke videresælges, udlånes eller overdrages til tredjepart uden forudgående skriftlig aftale med mig. Billederne må ikke manipuleres eller sammenkopieres uden forudgående skriftlig aftale med mig.
Billeder taget til en given opgave kan frit benyttes af kunden inden for det aftalte formål (copyright tilhører dog stadig mig).
KØB AF BILLEDER FRA ARKIV
Billedmateriale fra arkiv (eks. billeder fra galleriet og fotohistorier) må kun anvendes til et enkelt formål for hvert køb, og må ikke uden skriftlig aftale anvendes til anden brug. Billedmaterialet skal returneres eller slettes efter endt brug.
Ved køb af billeder fra arkiv til ophængning eller udstilling aftales pris individuelt.
DET MERE TEKNISKE
Billeder leveres som download eller alternativt på en CD vedlagt en kontaktkopi. Billederne på CDen vil som standard ligge i maksimal størrelse og kvalitet (300 dpi trykkvalitet). CD og kontaktark er inkluderet i prisen.
Fremkaldelse af billeder (papirkopi) indgår ikke i prisen, men kan leveres efter aftale. Billederne fremkaldes på professionelt fotolaboratorium.
Billederne kan tilpasses den enkelte opgave - for eksempel webdesign, tryksag,  eller indramning - og de kan indgå i færdigt layout af for eksempel PR-materiale, bogtryk, rapporter, multimediashow etc.
Skal billederne bruges i forbindelse med et multimediepræsentation, kan jeg tilbyde, at redigere præsentationen med billeder, lyd og tekst, til et færdigt produkt, som efterfølgende kan afvikles på eksempelvis DVD eller publiceres på nettet.
Slideshows/multimediepræsentationer nettet leveres som standard i mp4-format. Produktion af sker på timebetaling, med mindre andet er aftalt.
Back to Top